Verlichting

Contacteer ons via onze contact pagina of stuur een mailtje naar info@elektro-ng.be

Elektro N.G. realiseert uw lichtstudie voor binnen en buiten Ninove

Het belang van licht wordt in de meeste gevallen zwaar onderschat, het is zoveel meer dan een noodzaak. Functionaliteit, energievriendelijkheid en sfeer moeten naadloos op elkaar aansluiten. Dit kan u alleen realiseren als u een gedetailleerde lichtstudie laat uitvoeren door Elektro N.G. in Ninove.

Binnen als buiten

Om uw verlichting volledig tot zijn recht te laten komen, laat u voor de aanvang van een nieuwbouw- of renovatieproject best een professionele lichtstudie of lichtontwerp maken. Niet alleen voor verlichting binnenshuis, maar ook voor tuin- en andere sfeerverlichting buiten.

Energieverbruik

Bij Elektro N.G. worden eerst uw wensen en noden besproken, welke sfeer en stijl u wenst in welke ruimte, worden de technische mogelijkheden, de nodige lichtintensiteit, kleurkeuze en accenten bekeken.Daarbij wordt rekening gehouden met de duurzaamheid van de lichtbronnen en uiteraard ook het energieverbruik.

Contacteer ons

SLV, PSM Lighting, Prolumia, Performance in Lighting, … Het zijn slechts enkele kwalitatieve lichtmerken waarmee Elektro N.G. ervaring heeft. Uw lichtontwerp wordt volledig omgezet naar alle vooropgestelde wensen. Maak een afspraak en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Elektro N.G. © Copyright 2018 Designed by Skydoo